Ultra Pirineu

A l’octubre de 2009 des dels MRB es va col·laborar en l’organització, de forma competitiva, la travessa de Cavalls del Vent, la qual uneix els 8 refugis del Cadí Moixeró. La primera edició va comptar amb 273 corredors, on Jessed Hernández (9:31:35) i Corinne Favre (11:55:52) van sortir vencedors d’un recorregut de 80km i 5.800m de desnivell positiu i la prova estava emmarcada dins de les Salomon Nature Trails. Amb només dues edicions, Cavalls del Vent es situava com una de les proves puntals a nivell mundial.

El 2011 va arribar la primera edició de Cavalls del Vent XS, actualment Pirineu XS, projecte impulsat des de l’Escola Trail dels MRB, primera escola Trail del país i referent en aquesta modalitat, i aconseguint així una de les primeres curses infantils en esdeveniments d’aquesta envergadura.

L’edició de 2014 va passar a ser la més important per a la història de la cursa. Salomon va crear la Ultra Pirineu Salomon Nature Trails i al 2015 es va consolidar amb el nom actual de Salomon Ultra Pirineu. A la modalitat ultra es van afegir dues proves més: la Marató Pirineu i el KV Nit Pirineu.

És des de llavors que l’organització de la Salomon Ultra Pirineu i els MRB treballem conjuntament perquè any rere any es pugui gaudir d’aquest gran esdeveniment.

PIRINEU XS

L’Escola Trail de l’Ass. Esp. Mountain Runners del Berguedà, els Amics de l’Atletisme de Bagà, amb la col•laboració de l’Ajuntament de Bagà, organitzem la Pirineu XS, la versió infantil de l’Ultra Pirineu.

Aquesta cursa es realitza el mateix cap de setmana que la Ultra Pirineu, concretament diumenge al matí i com també l’Ultra Pirineu té sortida a l’emblemàtica plaça porxada de Bagà.

PRÒXIMAMENT MÉS INFO DE LES INSCRIPCIONS