El Club

BENVINGUDA DE LA PRESIDENTA

Els MRB sóm un club referent a nivell de país, gràcies a la seva llarga trajectòria i a ser un club pioner en la creació d’una escola de trail. Com a club també tenim una escola d’esquí de muntanya amb joves medallistes olimpics, i a dia d’avui hem creat sinergies, amb una altra entitat, per crear la primera escola de BTT del territori. Tots els nens/es i joves  a part de practicar l’esport que més els agrada, aprenen a valorar l’esforç, el treball en equip, el respecte a la natura, el compromís, la constància i tots aquells valors que els monitors els transmeten d’una manera amena i enriquidora i la suma de tot això els fa disfrutar del seu esport preferit, ja sigui el trail, l’esquí de muntanya o la BTT, i els fa seguir any darrera any a aprendre i a millorar.

Estem situats en un dels millors llocs per a practicar el trail running i la muntanya, tenim una gran varietat de senders, boscos, muntanyes i cims per a poder fer la pràctica d’aquest esport que tan ens fa disfrutar durant tot l’any.

Som un club d’uns 500 socis aprox. amb una junta formada únicament per dones, unides i fortes, amb ganes de seguir treballant per créixer, per millorar en formació, instal·lacions, serveis, poder oferir a tots els socis tot el que es mereixen i, sobretot, per veure com els nens/es segueixen aprenent i millorant dia a dia fins arribar a l’alta competició alguns d’ells, són joves i amb objectius clars.

JUDIT FRANCH PONS.

LA JUNTA DIRECTIVA

La junta està presidida per la corredora de curses de muntanya Judit Franch, acompanyada per Dolors Rego com a secretària i Yolanda Galindo com a tresorera de l’entitat. A més a més d’Elisabeth Cortina i Anna Aguilar a les vocalies. Un equip directiu format exclusivament per dones, cosa gens habitual en un club esportiu d’aquestes característiques però, que cal seguir treballant entre totes perquè hi hagi més clubs que s’hi sumin.


“La junta és aquella figura que porta la gestió del club i vetlla pels seus socis, és una responsabilitat.”


HISTÒRIA

L’Associació Esportiva Mountain Runners del Berguedà va ser fundada per una colla d’amics amants dels esports de muntanya l’any 2004. A finals del 2005 es fan els tràmits per oficialitzar el club.

Al juliol de l’any 2006 el Consell Català de l’Esport aprova els estatuts i la inscripció de l’entitat esportiva amb el número 12637 del Registre d’entitats esportives de la Generalitat de Catalunya, i a continuació fem el nostre ingrés a la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya-FEEC i quedem inscrits en el registre d’entitats de la Federación Española de Deportes de Montaña y Escalada-FEDME. L’any 2011 la nostra entitat queda inclosa en el Cens d’Organitzadors d’activitats fisicoesportives en el medi natural amb el número C177. 

ESTATUTS

CONSULTA’LS AQUÍ