portada 360 FBOOK

 

2 de Juliol del 2017

CLASSIFICACIONS 2016

CLASSIFICACIÓ GENERAL SCRATX 

CLASSIFICACIÓ PER CATEGORIES

CLASSIFICACIÓ INFANTIL

CLASSIFICACIONS 2017

CLASSIFICACIÓ GENERAL SCRATX

CLASSIFICACIÓ PER CATEGORIES

  

 

gosol pedraforca

El proper dia 2 de juliol celebrem la 2ª SKY RACE PEDRAFORCA 360º. Aquesta cursa amb sortida i arribada de la Pl. Major de Gósol, donarà tota la volta al massís del Pedraforca pel coll del Verdet. Gósol (1.422 m.) és una vila i municipi de la comarca del Berguedà però pertany a la província de Lleida. Gósol pertany al Parc Natural del Cadí-Moixeró i està situat al costat oest del massís del Pedraforca. La vall de Gósol està formada pels contraforts del Pedraforca i la muntanya dels Clotarons i està també envoltada per la Serra del Cadí. De Gósol cal destacar el seu castell del segle XI, el Centre Picasso (en record de l'estada de Pablo Ruiz Picasso a la vila de Gósol), la seva Festa Major que es celebra el 15 d'agost amb el Ball de les coses i el Ball de bastons, la seva gastronomia amb els seus pèsols negres i el blat de moro escairat entre altres.

 

Dades bàsiques

Serveis 

Sortida: Plaça Major (Gósol) Dutxes a la piscina municipal
Hora sortida: 9 hores Guardarroba
Recorregut: Circular pel massís del Pedraforca
Avituallaments en cursa
Lloc d'Arribada: Plaça Major (Gósol 1.422 m.) Ambulància
Temps màxim per fer la cursa: 5 h 30 m Avituallament Fi de cursa a Gósol
Distància recorregut: 26,5 km. Samarreta
Desnivell: + 1710 m. Cronometratge
Desnivell: - 1708 m.  
Alçada mínima: 1195 m.  
Alçada màxima: 2227 m.  

  Advertiment

A causa del gran nombre de bosses de gels, ampolles i altres materials trobats després de les curses i tenint en compte que aquesta cursa es desenvolupa dins d'un entorn protegit, tots els corredors que vulguin portar qualsevol d'aquests elements (gels, barretes, ampolles de qualsevol tipus,...) hauran de marcar-ho amb el seu número de dorsal. L'organització proporcionarà retoladors indelebles al punt d'inscripció i els corredors seran responsables de posar-hi el seu número de dorsal. Al control de firmes previ a la sortida es verificarà que els corredors portin aquests elements identificats. En cas de trobar després del pas dels corredors/es alguna resta en l'itinerari, el corredor responsable serà automàticament desqualificat, i l'organització es reserva el dret de no permetre'l participar el futures edicions de la cursa.

 


 

INSCRIPCIONS 

Les inscripcions es faran de la següent forma: per Internet a la web de la cursa del dia 27/05/2017 al 28/06/2017 El pagament es farà per TPV, amb targeta de crèdit o dèbit.

PREUS: El preu per Federats és de 22,00 € i No Federats 26,00 €Un cop pagada la inscripció, no es farà la devolució de l’import. 

Inscripcions limitades a 350 places.

INSCRIPCIONS

LLISTES D'INSCRITS

FES CLIC AQUÍ PER VEURE EL TEU DORSAL ASSIGNAT. EL DISSABTE DE 5 A 7 DE LA TARDA A LA PLAÇA MAJOR DE GÓSOL PODEU VENIR A RETIRAR EL VOSTRE DORSAL. EL DIUMENGE A PARTIR DE LES 7 DEL MATÍ PODEU VENIR A RETIRAR EL DORSAL  I NOMÉS DIUMENGE PODREU AGAFAR EL TRANSPONDER.

 


 

DOCUMENTS 

pdfReglament          gpxTrack de la cursa      pdfItinerari          jpgMapa recorregut          pdfAutorització menors          pngAbalisament recorregut


 

PROGRAMA - HORARI

DATA HORARI PROGRAMA LLOC
27/05/2017 00.00 hores Inici Inscripcions On-line En el web
28/06/2017 23.00 hores Tancaments d’inscripcions En el web
01/07/2017  17.00 a 19.00 hores Lliurament de dorsals Plaça Major (Gósol)
19.00 hores 1a. Reunió informativa Plaça Major (Gósol)
02/07/2017 07.00 a 8.30 hores Lliurament de dorsals Plaça Major (Gósol)
8.45 hores 2a. Reunió Informativa Plaça Major (Gósol)
09.00 hores Sortida Cursa Plaça Major (Gósol)
13.00 hores Repartiment de Premis Plaça Major (Gósol)
14.30 hores Fi de cursa Plaça Major (Gósol)

 


                                                                            

AVITUALLAMENTS
CONTROL ALTITUT
m
P.K

QUILÒMETRES
PARCIALS

PREVISIÓ
PAS 1r.

HORA
TANCAMENT

LLOC TIPUS
A1 1.520  5,300 5,300  9.25  9.51 Cel obert Líquid
A2 1.649   7,800  2,500  9.38 10.16  Refu. Lluís Estasen Líquid + Sòlid
A3 1.200 11,700 3,900  9.53  10.47 Saldes Líquid + Sòlid
A4 1.649 18,300 6,600  10.52   12.46 Refu. Lluís Estasen Líquid + Sòlid
A5 2.003 22,300 4,000   11.27  13.56 Set Fonts Líquid + Sòlid
ARRIBADA 1.425  26,500 4,200   11.45 14.30 Pl. Major (Gósol) Líquid + Sòlid

 


 

 

 


 

PERFIL CURSA
perfil web

 


 

REGLAMENT

Article 1. La cursa

Sky Race Pedraforca 360º és una cursa d'alta muntanya de 26,5 km, 1710 m de desnivell positiu i que tindrà lloc el 2 de juliol del 2017. L’organitzador de l’esdeveniment és l’Associació Esportiva Mountain Runners del Berguedà i la prova té la sortida a Gósol (1425 m) i l'arribada també a la mateixa població.

Article 2. Responsabilitat

Durant tot l’esdeveniment l’organitzador farà tots els possibles per no malmetre el medi ambient i que l’impacte de la cursa al territori sigui el mínim. El marcatge de la cursa serà recollit el mateix dia de la prova.

Article 3. Edat mínima

L’edat mínima per a participar a la Sky Race Pedraforca 360º és de 16 anys complerts durant l’any vigent de la cursa. És a dir que cal complir l’edat mínima almenys al 31 de Desembre de 2017. Els menors de 18 anys no podran participar sense el permís patern a la cursa. Caldrà presentar una autorització paterna a la recollida del dorsal.

Article 4. Inscripcions

Els participants hauran d’estar en possessió de la llicència FEEC (mínima la modalitat C), FEDME, o altres Federacions adscrites a la UIAA i amb la modalitat que inclogui aquest tipus de competició. En cas contrari és obligatori contractar l’assegurança de l’Organització.

L’organització es reserva el dret d’ampliar o reduir el nombre de places. Qualsevol canvi serà enunciat a través de la web oficial de l’esdeveniment.

(4.1) Data límit d’inscripció. La data límit d’inscripció serà el 28 de juny.

(4.2) Pagament. El pagament de la inscripció només es podrà realitzar mitjançant targeta de crèdit o dèbit. No s’acceptaran altres tipus de pagament.

(4.3) Comprovació de la inscripció. Una vegada realitzada la inscripció s’enviarà un correu de confirmació de la inscripció i s’apareixerà automàticament a la llista d’inscrits.

(4.4) Declaració del corredor. Per validar la inscripció és imprescindible acceptar el present reglament i eximir a l’organitzador de l’esdeveniment la responsabilitat en cas d’accident o de danys propis o a tercer abans, durant o després de la competició. Aquesta declaració es realitzarà durant el procés d’inscripció.

Article 5. Devolució de la inscripció

Un cop acceptada la inscripció, no se’n retornarà l’import. Només s'admetran canvis de qualsevol dada associada a la inscripció fins a 24 hores abans del tancament del període d’inscripció que figura en el reglament de la cursa. Les modificacions s’hauran d’enviar per mail a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Article 6. Recollida del dorsal i bossa del corredor

La recollida del dorsal només la podrà realitzar la persona propietari d’aquest. Per fer-ho serà necessari presentar un document d’identitat amb fotografia (DNI, passaport o carnet de conduir) i la llicència federativa (si s’escau).

Article 7. Assegurança

L’organització compta amb una assegurança d’accidents per tots els participants inscrits en la prova.

Article 8. Abandonament voluntari

Només es podrà abandonar la cursa en els punts d’avituallament, excepte si el corredor està ferit o lesionat. És obligat avisar a l’organització abans d’abandonar la cursa.

Article 9. Abandonament obligat

L’organització pot retirar de la cursa a un corredor si considera que el seu estat posa en perill la seva integritat física, la seva seguretat o si excedeix el temps de pas límit definit a cadascun dels controls.

Article 10. Recorregut

El recorregut estarà clarament senyalitzat amb cinta, banderoles o similars. Al llarg del recorregut hi haurà 5 avituallaments (4 sòlids i líquids i 1 avituallament líquid). A l'arribada hi haurà avituallament líquid i sòlid.

Article 11. Modificació del recorregut, temps de pas o suspensió de la prova

(11.1) Causes meteorològiques. En el cas de males condicions meteorològiques o causes de força major, l’ organització es reserva el dret de suspendre, neutralitzar o modificar les franges horàries i/o el recorregut i avituallaments. En aquest cas no es retornarà l’import de la inscripció.

Si calgués interrompre la prova en un punt del recorregut, la classificació es pararà segons l’ordre i tems d’arribada en el punt d’interrupció o en el seu defecte, en l’últim control realitzat.

(11.2) Suspensió de la prova abans de la data prevista. En cas d’anul·lació de la prova per causes de força major i amb una antelació de més de 7 dies respecte la data de sortida, es realitzarà una devolució parcial de l'import de la inscripció. L'import variarà en funció de les despeses realitzades.

Article 12. Material obligatori

L'organització podrà obligar als participants a portar el material que cregui oportú. En cas necessari, aquest serà enunciat amb suficient antelació al web de la cursa.

Article 13. Motius de desqualificació

Serà motiu de desqualificació:

- Rebre ajuda externa fora dels espais autoritzats (avituallaments).

- No realitzar íntegrament el recorregut a peu marcat per l'organització.

- Embrutar o degradar l'itinerari i la muntanya en general.

- No portar el material marcat com a obligatori per l’organització.

- No portar el dorsal en la part davantera de la roba i en lloc de fàcil visualització.

- Utilitzar qualsevol tipus de substància prohibida considerada com a dopatge per part de les federacions d'atletisme o de muntanya.

- No seguir les instruccions dels membres de l'organització en tot moment i durant la cursa.

- No prestar auxili a qualsevol participant que pugui sofrir algun tipus d'accident i informar-ne al control més proper.

- Superar el temps límit marcats per l’organització. Tots els corredors que superin el temps establert es veuran obligats a deixar el seu xip i el dorsal, i abandonar la competició. Els

corredors desqualificats que vulguin seguir corrent ho faran sota la seva responsabilitat.

- No està permès córrer amb gos.

Article 14. Categories

S’estableixen les següents categories (masculines i femenines):

Sub-23 de 16 fins a 22 anys
Sènior entre 23 anys i 40 anys
Veterà entre 41 i 50 anys
Màster més de 50 anys
Absoluta Totes les categories

 

Article 15. Premis

Es donaran premis als tres primers classificats de cada categoria.

Article 16. Drets d’imatge

Tot participant autoritza a la organització i els seus patrocinadors per utilitzar i publicar liurement tota fotografia o vídeo gravat en el context  de la cursa, sense  dret per part de cap corredor de rebre una compensació econòmica.

Article 17. Reclamacions

Les reclamacions es faran per escrit i lliurades al Comitè de Cursa, previ pagament de 30 € que seran tornats si aquesta prospera. El període de reclamació expira un cop finalitzada la cursa.

Article 18. Comitè de Cursa

Les funcions del Comitè de cursa són la d’atendre les possibles reclamacions que es produeixin durant el desenvolupament de la cursa.

Estarà format per:

- Director de Cursa.

- Dos arbitres.

- Cronometrador.

- Un representant dels esportistes elegit per sorteig.

- Responsable del marcatge i seguretat.

Article 19. Modificació del reglament

Les modificacions que es realitzin al present reglament seran comunicades a través de la web. La inscripció implica l'acceptació del Reglament.

 


 

INFORMACIÓ I DIRECCIÓ DE CURSA

Direcció de Cursa:

Eduard Sánchez Garcia 

Ass. Esp. Mountain Runners del Berguedà:

Carrer del Roser, 1 baixos   08600 BERGA (616983680) Fixe: 938213747

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 


 
ORGANITZADORS

logo gosolAjuntament Gósol Mountain Runners 

PATROCINADOR PRINCIPAL

160331 Dynafit Logo rgb l
 
 
COL.LABORADORS

  logo cadi   logo recuperat bl   logo paraire  lasamarreta
timing logo bar laplaca   carnisseria guitart  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Interpolated decreases kjøp av cialis på nett Kjøp Viagra og blære infeksjoner Settlers bumptiously bumming hvor kjøpe viagra på nett befitted